Huippuliiga jatkuu Sauvossa

Huippuliigan toinen osakilpailu juostaan lauantaina 27.4. Sauvossa Paimion Rastin isännöimänä. Sarjan toisessa osakilpailussa on vuorossa pitkän matkan kilpailu, joka suunnistetaan kevään perinteisen suurtapahtuman FinnSpringin yhteydessä.

Huippuliigan naisten sarja starttaa klo 10:21 ja  miehet aloittavat pitkän matkansa klo 12:01. Jos kisapaikalle ei ehdi kokemaan keväistä suunnistuskilpailun menoa, niin tunnelmiin pääsee myös television välityksellä. Huippuliigan lähetys on nähtävissä kisapäivänä klo 14:30-16:30 Ylen TV2:lla ja Yle Areenan suorassa lähetyksessä.

Huippuliiga löytyy myös Veikkauksen pelilistoilta. Pelikohteet avautuvat perjantaina ja veikkaaminen onnistuu nettiosoitteessa veikkaus.fi tai uudessa mobiilipalvelussa m.veikkaus.fi.

Huippuliiga_pysty_pun1_140

Kisasivut