Lasten ja nuorten kilpailutapahtuman järjestäminen -koulutukset

Hyvin järjestetyt lasten ja nuorten kilpailut varmistavat innostuksen harrastukseen. Suunnistusradoilla on iso vaikutus siihen miten lapset ja nuoret kokevat harrastuksen. Osallistu koulutukseen ja varmista kilpailun järjestelyjen ja ratojen laatu. Nyt on aika ilmoittautua.

Lasten ja nuorten kilpailutapahtuman järjestäminen -koulutus on suunnattu kaikille, jotka ovat mukana toteuttamassa lapsille ja nuorille suunnattuja toimintoja kilpailuissa (ratamestari, lasten lähdön vastuuhenkilö, maalihenkilökunta jne.). Toivomme myös kilpailun johdon ja valvojan osallistumista koulutukseen. Koulutus soveltuu myös kuntosuunnistuksen järjestäjille ja seurojen ohjaajille.

Tämän vuoden koulutusten paino on ratojen laadinnassa. Vuoden 2013 alusta lähtien voivat kansallisen kilpailun järjestäjät tarjota 10-sarjassa radan ilman viitoitusta, nk. suoran radan. Koulutuksessa käsitellään myös tämän radan ominaisuuksia ja koulutuksen käyminen on tärkeää, mikäli järjestäjillä on aikomus tarjota suora rata 10-sarjassa.

Koulutukset järjestetään useimmilla alueilla 12.3.-10.4. Toivomme ennakkoilmoittautumista koulutuksen yhteyshenkilölle.