VR tuo kisavieraat vaivattomasti Vuokattiin

Vuokattiin on helppo tulla junalla monesta suunnasta. Suunnistuksen MM-kilpailuiden pääyhteistyökumppani VR takaa sujuvan matkan kauempaakin. Kajaanin rautatieasemalta matka Vuokattiin jatkuu mukavasti kisabusseilla.

”Suunnistuksen MM-kilpailut ovat suurtapahtuma, joka asettaa haasteita myös liikenteelle. VR tuo kisavieraat vaivattomasti Vuokattiin kaikista ilmansuunnista. Kajaanin rautatieasemalta matka jatkuu bussilla kätevästi Vuokattiin ja kisapaikoille. Juna on kätevä vaihtoehto isompienkin porukoiden saapumisia suunnitellessa”, MM2013-pääsihteeri Mika Tuononen sanoo.

Sopivat junayhteydet ja parhaimman lipun löydät vr.fi–sivustolta. Ennakkolippu on aina sitä edullisempi, mitä aikaisemmin sen ostat. Kannattaa myös huomioida perhe- ja ryhmäliput. Liittymällä Veturi-asiakasohjelmaan saat aina ensimmäisenä tiedon ajankohtaisista tarjouksista ja tuotteista.
VR:lle suomalainen luonto on tärkeä, onhan juna ollut osa maisemaa jo 150 vuoden ajan. VR on tehnyt pitkäjänteistä työtä puhtaan maan ja maiseman puolesta. Raideliikenne kuluttaa vähemmän energiaa kuin muu liikenne, ja siinä syntyy vähemmän ilmastolle haitallisia hiilidioksidipäästöjä. Vaihtamalla junaan autat parantamaan ilmanlaatua ja säästämään energiaa!

”Myös ympäristönäkökulmasta VR sopii erityisen hyvin yhteistyökumppaniksemme”, Tuononen sanoo.

Brand manager Inari Rummukainen sanoo suunnistuksen urheilulajina sopivan hyvin VR:n arvoihin.

”Suomalainen luonto ja sen säilyminen puhtaana myös tuleville polville on VR:lle tärkeää. Haluamme edistää ympäristöystävällisen junan käyttöä matkustettaessa suunnistustapahtumiin ympäri Suomea”, Rummukainen sanoo.

Tee rennompi kisareissu junalla Vuokatin maisemiin!