Suunnistusliiton valmennusryhmät 2013

Vuokatti-ryhmä

Naiset (8): Anni-Maija Fincke Tampereen Pyrintö, Sofia Haajanen SK Pohjantähti, Minna Kauppi Asikkalan Raikas, Saila Kinni Tampereen Pyrintö, Venla Niemi Tampereen Pyrintö, Merja Rantanen Jämsän Retki-Veikot, Marika Teini SK Pohjantähti, Heini Wennman SK Pohjantähti.
Miehet (14): Hannu Airila Kalevan Rasti, Topi Anjala Koovee, Mårten Boström* Lynx, Simo-Pekka Fincke Kalevan Rasti, Tero Föhr Vehkalahden Veikot, Jarkko Huovila Kalevan Rasti, Olli-Pekka Koistinen* Delta, Jani Lakanen Vaajakosken Terä, Jonne Lehto Vehkalahden Veikot, Tuomo Mäkelä* Angelniemen Ankkuri, Antti Nurmonen Kalevan Rasti, Fredric Portin Paimion Rasti, Olli-Markus Taivainen Pellon Ponsi, Tuomas Tervo* Rajamäen Rykmentti.(*sprintti)

Talenttiryhmä (21–25-v.)

Naiset (4): Sari Anttonen Keuruun Kisailijat, Aino Mänkärlä Lynx, Kirsi Nurmi Vaasan Suunnistajat, Outi Ojanen Kangasala SK.
Miehet (4): Einari Heinaro Helsingin Suunnistajat, Vili Niemi Rajamäen Rykmentti, Miika Suominen* Rajamäen Rykmentti, Topias Tiainen Koovee.

Nuorten Pohjola-ryhmä

Tytöt (7): Jannina Gustafsson Tuusulan Voima-Veikot, Henna-Riikka Haikonen Anttolan Urheilijat, Johanna Hulkkonen Pihkaniskat, Sanni Kivelä Angelniemen Ankkuri, Elisa Mäkinen Mäntsälän Urheilijat, Iida Savolainen Kangasala SK, Henna Skog Koovee.
Pojat (6): Tuukka Jurvakainen Vaajakosken Terä, Kristian Kannus Kangasala SK, Miika Kirmula Angelniemen Ankkuri, Tommi Oksanen Helsingin Suunnistajat, Topi Raitanen Tuusulan Voima-Veikot, Eeli Viholainen Suunta-Jyväskylä.

Maajoukkueen valmennus ja huolto
Aikuisten ryhmät: valmentajat Juha Taini (päävalmentaja), Antti Harju, Harri Koski (sprintti), Kalle Rantala (sprintti), Petteri Vuorinen (talentit); lääkäri Katja Mjösund; lihashuolto Olli Andersson.
Nuoret: valmentajat Markus Lindeqvist ja Jarno Parkkinen

Suomen joukkue suunnistuksen maailmancupiin Uuteen-Seelantiin 6.-13.1.2013
Miehet: Mårten Boström Lynx, Tuomo Mäkelä Angelniemen Ankkuri, Antti Parjanne Lynx.
Naiset: Anni-Maija Fincke Tampereen Pyrintö, Minna Kauppi Asikkalan Raikas, Riina Kuuselo Tampereen Pyrintö, Venla Niemi Tampereen Pyrintö, Outi Ojanen Kangasala SK.