MM-yleisölle lisää majoitustilaa

MM-kisoihin tulijoille on nyt tarjolla runsaasti uusia majoitusvaihtoehtoja. Uusia yksityisten majoittajien kohteita Sotkamosta tulee tarjolle viikoittain, lisäksi Ristijärveltä on nyt vuokrattavissa useita kohteita erikokoisille porukoille.

Ristijärvi on lähellä tapahtumapaikkoja, sillä sieltä on Vuokatin urheiluopistolle ja Koulurinteen kilpailukeskukseen vain noin 35 minuutin ajomatka. Kumpulan kilpailukeskukseenkin sieltä ajaa 45 minuutissa. Ristijärvellä on tarjolla majoitusta yksiössä, kaksiossa, paritalossa, Hotelli Saukossa kuin salimajoituksessakin, joten kaiken kokoisille ryhmille on nyt hyvä tilaisuus varata edullinen majoitus lyhyen ajomatkan päässä Vuokatista.

Majoitus on tehnyt hyvin kauppaansa, mutta tällä hetkellä esimerkiksi Kajaanissa ammattioppilaitoksen asuntolassa on vielä tarjolla 56 petipaikkaa. Myös hotellitason majoitusta on vielä tarjolla Sotkamossa, Kuhmossa ja Kajaanissa. Nettisivuillamme on päivitetty listaus majoitusvaihtoehdoista, joissa on vielä tilaa. Yksittäisten ja ryhmämajoituskohteiden kohdalla näet myös päivän, jolloin kyseistä listausta on päivitetty. Tällöin pystyt helposti katsomaan uudet kohteen.

Muista myös asuntoauto- ja asuntovaunumajoitus Vuokatin urheiluopiston välittömässä läheisyydessä. Myös tästä tarkemmat tiedot MM-järjestäjien nettisivuilta majoitusosiossa.