Suomi kolmas maaottelussa

Suomen tarkkuussuunnistajien toiveet viimevuotisen pohjoismaisen maaottelun voiton uusimisesta kariutuivat ruotsalaisiin. Ruotsi otti viikonloppuna Oslossa käydyssä maaottelussa kaksoisvoiton. Suomen ykkösjoukkue oli kolmas ja kakkosjoukkue neljäs.

Voiton vei Ruotsin itäinen joukkue yhden pisteen erolla Ruotsin läntiseen joukkueeseen. Suomen joukkueista terävin oli ykkösjoukkue, joka jäi kakkossijasta kuusi pistettä. Suomen ykkösjoukkueessa kilpailivat Pinja Mäkinen, Marko Määttälä, Lauri Kontkanen, Antti Rusanen ja Jari Turto. Suomen kakkosjoukkue (Martti Inkinen, Pekka Seppä, Pertti Hartman, Marja Kaukonen ja Hannu Niemi) keräsi saman pistemäärän, mutta jäi aikarastien tulosten perusteella neljänneksi.

Paras suomalainen oli 36 pistettä kerännyt Martti Inkinen, joka suoriutui aikarasteista puhtaasti 29 sekunnin tuloksella.