Olli-Markus Taivaisella sydänlihastulehdus

Maajoukkuesuunnistaja Olli-Markus Taivainen ei ole kilpaillut Sveitsin MM-suunnistusten jälkeen. Moni onkin ihmetellyt, mihin Pellon Ponnen mies on hävinnyt. Hän ei suinkaan pannut ”päätä pensaaseen” oman pettymyksensä vuoksi, vaan on kiertänyt pitkän tien saadakseen selville, mikä häntä vaivaa.

Vasta syyskuun alussa varmistui, että hänet kaatoi lopullisesti sydänlihastulehdus.

– Sellainen selkeä tulos kaikkien tutkimusten jälkeen selvisi. Ensin puhuttiin jopa sydäninfarktista, mutta varjoainekuvauksen tulokset varmistivat sydänlihastulehduksen. Väittivät, etteivät ole koskaan nähneet niin paksuja sydänverisuonia kuin minulla, Taivainen kertoi.

Taivainen pääsee aloittamaan harjoittelun aikaisintaan joulukuun alussa. Pellolaisen päätavoitetta ei vakava sairauskaan ole pystynyt horjuttamaan.

– Onhan siitä vielä seitsemän kuukautta aikaa Sotkamon MM-suunnistuksiin, Taivainen muistuttaa.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail