Nuorten Jukolan voitto Rovaniemelle

Ounasvaaran Hiihtoseuran nuori seitsikko oli voittoisa lauantaina Vehmaalla käydyssä Nuorten Jukolassa. Ounasvaaran Hiihtoseura otti seurahistoriansa ensimmäisen voiton Nuorten Jukoalassa Olli Ojanahon ratkaistessa viestin ankkuriosuudella pohjoisen porukan hyväksi.

OH:n seitsikossa juoksivat Ojanahon lisäksi Mikko Rahkola, Anna Haataja, Laura Kotila, Niilo Ojanaho, Ella-Noora Rahkola ja Marjo Bergman. Joukkue kukisti toiseksi tulleen Helsingin Suunnistajat 1.45 erolla. HS oli vuosi sitten myös toinen. Kangasala SK oli kolmas ja Tampereen Pyrintö neljäs.

Värikkäässä ja vaiherikkaassa Nuorten Jukolassa kärkipaikka vaihteli tiheään tahtiin. Ankkuriosuudelle lähtiessä neljällä joukkueella oli saumat voittoon. Koovee vaihtoi ensimmäisenä viimeiselle osuudelle, mutta lähes parin minuutin etumatka ei riittänyt. Ounasvaaran Hiihtoseuran Ojanaho lähti ankkuriosuudelle kolmantena yli kolmen minuutin takaa-ajomatkalta, mutta nousi hienosti lopulta voittoon asti.

– Tämä on tosi hieno juttu. On hienoa, että näin pohjoisesta, pitkien välimatkojen takaa ja pienestä seurasta voi tulla näin kovia suunnistajia, kehaisi ankkuri-Ojanaho koko joukkuetta.

Täydet tulokset kisajärjestäjien sivuilta.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail