Suomen joukkueet nuorten arvokisoihin

Suunnistusliiton valmennusjohto on valinnut joukkueet Slovakiassa 7.-14.7. käytäviin nuorten MM-kisoihin ja Ranskassa 28.6.-1.7. käytäviin 18-vuotiaiden EM-kisoihin.

Nuorten MM-joukkue:
Tytöt: Johanna Hulkkonen Pihkaniskat, Tytti Kirvesmies Lahden Suunnistajat -37, Elisa Mäkinen Mäntsälän Urheilijat, Kirsi Nurmi Vaasan Suunnistajat, Anna Närhi Delta, Iida Savolainen Kangasala SK. Varalla: Henna Skog Koovee ja Emmi Mähönen Tampereen Pyrintö.
Pojat: Miika Arvola Koovee, Mikko Huhtinen Turun Suunnistajat, Tuukka Jurvakainen Vaajakosken Terä, Jesse Laukkarinen Rajamäen Rykmentti, Tommi Oksanen Helsingin Suunnistajat, Miika Suominen Rajamäen Rykmentti. Varalla: Toni Saari Vaajakosken Terä ja Santeri Sainio Kangasala SK.
Valmentajat: Markus Lindeqvist ja Jarno Parkkinen

MM-kisasivut

18-v. EM-joukkue:
Pojat: Kristian Kannus Kangasala SK, Miika Kirmula Angelniemen Ankkuri, Topi Raitanen Tuusulan Voima-Veikot, Eeli Viholainen Suunta-Jyväskylä. Varalla: Luukas Valtonen Helsingin Suunnistajat ja Aleksi Niemi Tampereen Pyrintö.
Tytöt: Jannina Gustafsson Tuusulan Voima-Veikot, Sara Karvonen Lynx, Lotta Kirvesmies Lahden Suunnistajat -37, Henna Skog Koovee. Varalla: Henna Saarinen Koovee ja Sanni Kymäläinen Tampereen Pyrintö.
Valmentajat: Antti Örn ja Kalle Rantala
EM-kisasivut

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail