Suomen joukkue suunnistuksen maailmancuppiin

Suomi lähettää täydet 8 + 8 urheilijaa Sveitsin St.Gallenissa 23.-24.6.2012 kilpailtaviin maailmancupin osakilpailuihin. Sveitsissä kilpaillaan keskimatkalla ja sprintissä.

Suomalaismiehistä EM-kilpailuissa terävimmin esiintynyt Jani Lakanen jättää maailmancupin osakilpailut väliin ja keskittyy maailmancupin jälkeen 26.-27.6 Lausannen ympäristössä käytäviin maastomatkojen MM-katsastuksiin.

Suomen joukkue
Miehet: Hannu Airila Kalevan Rasti, Topi Anjala Koovee, Tero Föhr Vehkalahden Veikot, Jarkko Huovila Kalevan Rasti, Pasi Ikonen Vaajakosken Terä, Fredric Portin Paimion Rasti, Olli-Markus Taivainen Pellon Ponsi, Tuomas Tervo Rajamäen Rykmentti

Naiset: Anni-Maija Fincke Tampereen Pyrintö, Sofia Haajanen SK Pohjantähti, Minna Kauppi Asikkalan Raikas, Saila Kinni Tampereen Pyrintö, Venla Niemi Tampereen Pyrintö, Merja Rantanen Jämsän Retki-Veikot, Karoliina Sundberg Lynx, Marika Teini SK Pohjantähti

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail