Saarijärven Pullistukselle sinetti

Saarijärven Pullistuksen suunnistusjaostolle on myönnetty Nuoren Suomen sinettitunnus laadukkaasti toteutetusta nuorisotoiminnasta. Seuran auditointi toteutettiin toukokuussa. Sinetti luovutettiin seuralle kevään HIPPO-suunnistuskouluharjoituskauden päätteeksi Kalmarissa.
Sinetti kertoo seuran toiminnan laadukkaasta toteutuksesta ja toiminnan sisällön eettisistä linjauksista. Sinettiseurassa lapsi ja nuori saa harjoitella oman kehitystasonsa ja motiiviensa mukaisesti sekä kokea haasteita, onnistumisia ja epäonnistumisia. Sinettiseurassa lapsi ja nuori saa osaavaa ja innostavaa ohjausta ja valmennusta. Lapsi ja nuori saa kokea, että hän on tärkeä ja hänet huomioidaan yksilönä. Lasten ja nuorten urheilussa tärkeää on ilo, innostus, oppiminen ja kehittyminen sekä kaveruus ja yhdenvertaiset mahdollisuudet osallistua.
Sinettikriteerit linjaavat seuran lapsille ja nuorille tarjoamaa toimintaa ja luovat hyvän pohjan vuositason toiminnan suunnittelulle. Sinettiseurat ovat sitoutuneet jatkuvaan toiminnan kehittämiseen.
Sinettiä voi hyödyntää seuran ulkoisen imagon kehittämisessä ja seuran toiminnan markkinoinnissa.
Lisätietoa sinettiseuratoiminnasta suunnistuksen sinettisivuilta taiwww.nuorisuomi.fi/sinettiseurat.

Seuroille, jotka harkitsevat sinettiseuraksi hakeutumista

Sinettitunnuksen hakuprosessi käynnistyy yhteydenotolla Suunnistusliiton nuorisopäällikköön. Nuorisopäälliköltä saa myös hakulomakkeen. Haku sinettiseuraksi on vuosittain 1.11.-31.12.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail