Suomi 3:s sprinttiviestissä

Suomen ykkösjoukkue oli kolmas hiihtosuunnistuksen maailmancupin sprinttiviestissä Kalifornian Lake Tahoella. Suomen ykkösjoukkueessa hiihtivät Staffan Tunis ja Milka Leppäsalmi. Sprinttiviestissä kaksi ensimmäistä sijaa menivät Ruotsiin. Voiton vei Ruotsin ykkösjoukkue Tove Alexandersson ja Peter Arnesson. Ruotsin kakkospari jäi noin minuutin ja Suomi pari minuuttia.

Suomen kakkosjoukkue Hannu-Pekka Pukeman ja Sonja Mörskyn voimin oli kuudes.

– Viesti sujui Suomen joukkueilta hyvin. Ykkösjoukkueemme teki muutamia virheitä. Monet vahvoista joukkueista tekivät isoja virheitä, sillä viestiradat olivat teknisiä, kertoi Suomen maajoukkueen päävalmentaja Eivind Tonna Kaliforniasta.

Hiihtosuunnistuksen maailmancup jatkuu parin viikon kuluttua Ukrainassa käytävillä EM-kisoilla.

Hiihtosuunnistuksen maailmancup, Lake Tahoe USA
4. osakilpailu, sprinttiviesti
1) Ruotsi 1 (Peter Arnesson, Tove Alexandersson) 53.48, 2) Ruotsi 2 (Erik Rost, Josefien Engström) 54.52, 3) Suomi 1 (Staffan Tunis, Milka Leppäsalmi) 55.54, 4) Venäjä 2 59.22, 5) Sveitsi 1 60.00, 6) Suomi 2 (Hannu-Pekka Pukema, Sonja Mörsky).