Kirjautuminen IRMAan

Ohjeet, kun kirjaudutaan ensimmäistä kertaa IRMAan.

IRMA:n osoite on https://irma.suunnistusliitto.fi
Tuosta osoitteesta avautuva näyttö on kaikille avoin sivu, kirjautuminen IRMA:an tapahtuu oikealla ylhäällä olevasta ”Kirjaudu IRMA:an” linkistä.

HUOM! Älä rekisteröi itseäsi uutena käyttäjänä, jos sinulla on jo lisenssinumero (se voi hyvin olla vaikket lisenssiä olisi koskaan maksanutkaan). Voit tarkistaa lisenssinumerosi IRMAn kirjautumiskohdassa painamalla Tarkista lisenssinumero. Rekisteröi itse uudelleen vain, jos sinulla ei ole ollenkaan lisenssinumeroa (lisäohjeita alla kohta ”kokonaan puuttuva / uusi henkilö”)

Sisäänkirjautuminen

– Käyttäjätunnus on lisenssinumero.
Salasana on henkilötunnuksen loppuosan 4 viimeistä merkkiä, niillä joilla se on talletettu vanhaan järjestelmään. HUOM! Henkilötunnuksen loppuosassa mahdollisesti oleva kirjain on kirjoitettava isolla (esim. 123A).
Niillä, joilla sitä ei ole tiedossa, mutta syntymäaika on vanhassa järjestelmässä, salasana on syntymäaika muodossa ppkkvv.
Jos salasanaksi ei kelpaa kumpikaan mainituista, katso kohtaa ”Puuttuva salasana”.

– Muuta salasanasi heti ensimmäisellä kirjautumiskerralla haluamaksesi (vasemmassa valikossa ”Käyttäjän tiedot” ja sieltä edelleen omien tietojen alta ”Muokkaa käyttäjää” ja ”Vaihda salasana”.

– Päivitä omat henkilötietosi (Käyttäjän tiedot -> Muokkaa käyttäjää). Päivitä erityisesti sähköpostiosoitteesi (käytä siinä @ merkkiä äläkä korvaa sitä muulla tavalla). Jos edustusseurasi on yhdistelmäseura (esim. Hiisirasti), valitse myös perusseurasi (esim. Köyliön Lallit). HUOM! Jos edustusseurasi on yhdistelmäseuran perusseura (esim. Köyliön Lallit, joka on Hiisirastin perusseura), valitse edustusseuraksi suoraan tuo perusseura (esim. Köyliön Lallit).

-Vaikka olisit jokin seuran tai alueen toimihenkilö, ei osoite-, sähköposti- eikä puhelintietoasi näytetä seuran eikä alueen tietosivulla, ellet olet merkinnyt kyseisiä tietoja julkisiksi.