Uusimaa voitti toistamiseen Kultainen kompassi -cupin finaalin

Uudenmaan joukkue otti selkeän voiton 13 – 14-vuotiaiden Kultainen kompassi -cupin finaalissa sunnuntaina Nokialla. Häme valloitti ykkös- ja kakkosjoukkueillaan muut paikat palkintokorokkeella.

Nuorille kilpailijoille vajaan 200 osallistujan yhteislähtö on aina jännittävä kokemus. Kilpailu käytiin hyväkulkuisessa avokalliomaastossa, jossa oli ikäluokalle sopivasti suunnistuksellisuutta. Jokaiseen joukkueeseen oli nimetty neljä tyttöä ja neljä poikaa, joista jokainen juoksi eri radan. Radat risteilivät taitavasti lomittain, ja välillä oli myös yhteisiä rasteja.

Rasti-Nokian kilpailusivuilta löytyy tulokset, kuvia ja reittihärveli. Kilpailijoiden toivotaan piirtävän reittinsä reittihärveliin.

Kultainen kompassi -cup koostuu kesän aikana omalla alueella suunnistettavista osakilpailuista, joiden perusteella alue valitsee joukkueet valtakunnalliseen finaaliin. Ensi vuoden finaali juostaan Ulvilassa 9.9.2012.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail