Tarkkuussuunnistusmaajoukkuetta täydennetty avoimeen pohjoismaiseen maaotteluun

Pohjoismainen maaottelu käydään Tanskassa Holsterbrossa 24.-25.9.2011. Maaotteluun jo keväällä valittujen seitsemän kilpailijan lisäksi joukkuetta täydennettiin kolmella kilpailijalla. Paikan joukkueeseen saivat Marko Määttälä, KPV, Pertti Hartman, RaN ja Valtteri Anttila, JalJa.

 

Suomen joukkeet maaottelussa ovat:

 

1. Antti Rusanen, Lauri Kontkanen, Jari Turto, Marko Määttälä ja Pekka Seppä.

 

2. Martti Inkinen, Pertti Hartman, Tatu Saari, Hannu Niemi ja Valtteri Anttila.

 

Suomi puolustaa maaottelussa viime vuoden joukkuekilpailun voittoa. Maaottelun ohessa käytävään avoimeen kilpailuun lähtee Suomesta lisäksi kuusitoista muuta tarkkuussuunnistajaa. Kisasivut löytyvät osoitteesta www.trail-o.dk.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail