Antti Rusanen tarkkuussuunnistuksen SM-tempokisan voittoon

Keravan Urheilijoiden Antti Rusanen voitti tarkkuussuunnistuksen SM-tempokisan mestaruuden Kontiolahdella. Rusanen voitti eilen hopeaa tarkkuussuunnistuksen SM-kilpailussa. Mitalit eivät ole 24-vuotiaalle Rusaselle ainoita tänä vuonna, sillä elokuussa hän sai hopeaa lajinsa MM-kilpailuissa Ranskassa.

Rusanen otti voittonsa selvällä aikaerolla toiseksi tulleeseen Kooveen Pinja Mäkiseen, eroa heille kertyi 81 sekuntia. SM-pronssia tempokisassa sai Suunta-Seppojen Pekka Seppä. Sekä Mäkinen että Seppä tekivät finaalissa yhden virheen, josta molempia rangaistiin 45 lisäsekunnilla. Voittaja Rusanen selvisi virheittä.

Tarkkuussuunnistuksen tempokisa käytiin kaksiosaisena. Aamupäivällä käydystä karsinnasta finaaliin valikoitui 15 parasta. Lopputuloksissa karsinnan ja finaalin ajat laskettiin yhteen. Karsinnan voitti Antti Rusanen, toiseksi tuli Pinja Mäkinen, kolmas oli Suunta-Seppojen Jussi Seppä ja neljäs Pekka Seppä.

Tarkkuussuunnistuksen SM-tempokisan tulokset

Karsinnan tulokset

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail