Haajanen jää pois maailmancupista

Suunnistuksen maailmancup jatkuu tänä viikonloppuna Tsekissä kahdella osakilpailulla. Sofia Haajanen jää Suomen joukkueesta pois sairastumisen vuoksi. Haajanen ei osallistu myöskään Sveitsin finaalikierrokseen viikon kuluttua.

Maailmancupin kokonaiskilpailua johtaa ennen Tsekin osakilpailuja naisissa Ruotsin Annika Billstam ja miehissä Sveitsin Daniel Hubmann. Suomalaisista parhaissa asemissa on toisena oleva Merja Rantanen. Miehissä parhaana suomalaisena viimeisiin osakilpailuihin lähtee kahdeksantena oleva Pasi Ikonen.

Suomen joukkue:

Naiset (7): Anni-Maija Fincke, Tampereen Pyrintö; Sofia Haajanen, SK Pohjantähti (23.9.: Haajanen jää pois sairastumisen vuoksi); Minna Kauppi, Asikkalan Raikas; Saila Kinni, Tampereen Pyrintö; Katri Lindeqvist, Paimion Rasti; Venla Niemi, Tampereen Pyrintö; Merja Rantanen, Koovee.

Miehet (8): Topi Anjala, Ikaalisten Nouseva-Voima; Tero Föhr, Vehkalahden Veikot; Mats Haldin, Halden SK; Pasi Ikonen, Vaajakosken Terä; Leo Laakkonen, Tampereen Pyrintö; Jonne Lehto, Vehkalahden Veikot; Petteri Muukkonen, Vehkalahden Veikot; Tuomas Tervo, Rajamäen Rykmentti.

Mats Haldin osallistuu ainoastaan Tsekin osakilpailuihin ja Anni-Maija Fincke vain Sveitsin osakilpailuihin.

Kisajärjestäjien sivut: Tsekki 24. ja 25.9.; Sveitsi 1. ja 2.10.

Maailmancupin kokonaistilanne

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail