Kankaanpään Suunnistajat ja Koovee pyöräsuunnistuksen SM-viestien voittoihin

Pyöräsuunnistuksen SM-viikonloppu huipentui tänään viestiin Mikkelissä. Viesti kilpailtiin pariviestinä.

Miehissä voittoon ajoi Kankaanpään Suunnistajat joukkueellaan Pekka Niemi ja Juuso Jutila. Hopeaa sai Asikkalan Raikkaan parivaljakko Tuomo Lahtinen ja Samuel Pökälä. Eroa voittajajoukkueeseen kertyi 1.01. Pronssia sai Kokkolan Suunnistajat kaksikolla Timo Hongell ja Samuli Saarela.

Naisissa voitto meni Kooveelle, joukkueella Henna Saarinen ja Marika Hara. SM-kulta irtosi ylivoimaisella suorituksella, sillä eroa hopealle suunnistaneisiin Lahden Suunnistajat -37:n naisiin Jekaterina Illarionovaan ja Päivi Tommolaan oli hieman alle 10 minuuttia. Pronssille tuli Kokkolan Suunnistajien naisjoukkue parivaljakolla Ruska Saarela ja Marja Penttilä.

Pyöräsuunnistuksen SM-pariviestin tulokset