Suomen matkavalinnat MM-Ranskaan

Kaikkiaan viisi suomalaisurheilijaa kilpailee kahdella henkilökohtaisella matkalla viikon kuluttua alkavissa suunnistuksen MM-kisoissa Ranskassa. Keskimatkalle ja pitkälle matkalle osallistuvat Tero Föhr, Pasi Ikonen, Minna Kauppi ja Merja Rantanen. Anni-Maija Fincke puolestaan kilpailee pitkän matkan lisäksi sprintissä.

Fincken saa MM-sprintin karsintaan rinnalleen Suomen naisista Venla Niemen, sillä alustavan matkasuunnitelman mukaan MM-sprinttiin osallistuu vain kaksi suomalaisnaista. Keskimatkalla Suomella on sen sijaan neljä paikkaa, kun Minna Kauppi puolustavana maailmanmestarina saa extrapaikan karsintoihin.

Suomen viestijoukkueet nimetään vasta kisojen aikana. MM-kilpailut alkavat Ranskan Savoiessa lauantaina 13.8. pitkän matkan karsinnoilla. Ensimmäinen finaali on MM-sprintti, joka juostaan tiistaina 16.8. Kisat päättyvät lauantaina 20.8., jolloin vuorossa on viesti.

Suomen matkavalinnat henkilökohtaisilla MM-matkoilla 2011

Miehet:
Sprintti: Olli-Pekka Koistinen, Olli-Markus Taivainen, Tuomas Tervo
Keskimatka: Tero Föhr, Jarkko Huovila, Pasi Ikonen
Pitkä: Tero Föhr, Pasi Ikonen, Jonne Lehto

Naiset:
Sprintti: Anni-Maija Fincke, Venla Niemi
Keskimatka: Bodil Holmström, Minna Kauppi, Saila Kinni, Merja Rantanen
Pitkä: Anni-Maija Fincke, Minna Kauppi, Merja Rantanen