Fin5-salakuvauksesta kahden vuoden toimintakielto

Suomen Suunnistusliiton sääntöryhmä on määrännyt kahden vuoden toimintakiellon suunnistajalle, joka jäi kiinni kuvattuaan salaa naisten pesupaikan tapahtumia Fin5-suunnistusviikon toisessa osakilpailussa Nummi-Pusulassa heinäkuussa. Mieshenkilö on myöntänyt tapauksen, jonka poliisitutkinta on kesken. Suunnistusliiton sääntöryhmä katsoi hänen syyllistyneen karkeaan yleiseen sääntörikkomukseen.

Toimintakielto koskee kaikkea Suomen Suunnistusliiton ja sen jäsenjärjestöjen alaista toimintaa. Toimintakielto päättyy 11.7.2013 ja siitä on ilmoitettu asianosaiselle sekä hänen edustamalleen suunnistusseuralle. Sääntöryhmän päätös oli yksimielinen. Sääntöryhmän päätöksestä voi valittaa Suunnistusliiton hallitukselle kahden viikon kuluessa päätöksen tiedoksiannosta.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail