Suomen joukkue Nordic Orienteering Tourille

Pohjoismainen huippusuunnistuskiertueen, NORT:n mestaruuksista kilpaillaan taas kesäkuussa. Suomen joukkue koostuu 16 hengestä, joista 13 osallistuu kiertueen kaikkiin kolmeen osakilpailuun.

Nordic Orienteering Tour 2011 joukkue:

Naiset: Anni-Maija Fincke Tampereen Pyrintö, Bodil Holmström NTNUI, Saila Kinni Tampereen Pyrintö, Venla Niemi Tampereen Pyrintö, Outi Ojanen Kangasala SK, Maria Rantala Angelniemen Ankkuri, Merja Rantanen Koovee, Ulrika Uotila Koovee. Varalla: Katri Lindeqvist Paimion Rasti.

Miehet: Tero Föhr Vehkalahden Veikot, Mats Haldin Halden SK, Pasi Ikonen Vaajakosken Terä, Olli-Pekka Koistinen Delta, Jonne Lehto Vehkalahden Veikot, Petteri Muukkonen Vehkalahden Veikot, Vesa Taanila Ikaalisten Nouseva-Voima, Olli-Markus Taivainen Pellon Ponsi. Varalla: Hannu Airila Kalevan Rasti.

Muutos joukkueeseen 13.6.: Petteri Muukkonen jää pois, Hannu Airila korvaa hänet kaikissa kolmessa NORTin osakilpailussa.

Miehistä Tero Föhr, Petteri Muukkonen ja Olli-Markus Taivainen osallistuvat vain Suomen osakilpailuun.

Toista kertaa järjestettävä suunnistuskiertue koostuu kolmesta osakilpailusta. NORT:n ensimmäinen osakilpailu juostaan Porvoossa torstaina 16.6., toinen osakilpailu käydään Göteborgissa ti 21.6. ja kolmas osa on Oslossa la 25.6.

Nordic Orienteering Tour on osa suunnistuksen maailmancupia, joka niin ikään käynnistyy Porvoossa.

Lisätietoja: www.nordicorienteeringtour.com

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail