Tarkkuussuunnistuksen arvokisavalinnat 2011

Suomen joukkueeseen tarkkuussuunnistuksen MM-kisoihin on nimetty kuusi urheilijaa. Paralympiasarjaan nimettiin Pekka Seppä, SuSe, Kari Pinola, RaN ja Matti Mäntyniemi, TY. Paralympiasarjaan varamieheksi nimettiin Ken Gammelgård, Tranan HIK. Avoimessa sarjassa kilpailevat Lauri Kontkanen, SelSi, Jari Turto, Hiisi ja Antti Rusanan, KeU. Joukkueen johtaja Hannu Niemi. Tarkkuussuunnistuksen MM-kisat järjestetään suunnistuksen MM-kisojen yhteydessä 15. – 17.8.2011 Ranskassa Savoie’ssa.

Tanskassa Holsterbrossa 24.-25.9.2011 käytävään avoimeen pohjoismaiseen maaotteluun nimettiin samassa yhteydessä seitsemän kilpailija, Antti Rusanen, KeU, Lauri Kontkanen, SelSi, Jari Turto, Hiisi, Martti Inkinen, RR, Tatu Saari, SuSe, Pekka Seppä, SuSe ja Hannu Niemi, EE. Yhteensä joukkueeseen nimetään kymmenen urheilijaa. Loput kolme urheilijaa nimetään 11.9.2011 aiempien näyttöjen ja loppukesän kilpailutulosten perusteella. Valinnassa huomioidaan kotimaisista kilpaluista:
7.8. Rajamäen Rykmentti
28.8. Kokemäen Kova-Väki
10.-11.9. SM-kilpailut, SelSi