SporttiPassi maksuvälineeksi kuntorasteille

SporttiPassi on sähköinen työnantajan tarjoaman verovapaan liikuntaedun maksutapa joka otettiin käyttöön vuoden 2008–09 vaihteessa uuden verolain myötä. Se on toteutettu yhteistyössä Suomen Liikunta ja Urheilu ry:n (SLU) kanssa. SporttiPassin käyttäjien maksut tulevat aina oikean seuran tilille automaattisesti täysimääräisinä ilman tilityksiä, laskutusta, nimilistojen ja omavastuuosuuksien keräämistä.

SporttiPassilla maksaminen on helppoa

Asiakas soittaa valtakunnalliseen SporttiPassi -numeroon 0200 49 000, jolloin järjestelmä tunnistaa soittajan ja pyytää hintaryhmän viisinumeroisen SporttiPassi -tunnuksen. Karttamaksujen hinnoilla on omat SporttiPassitunnuksensa, joiden perusteella tilitykset tulevat automaattisesti järjestävän seuran tilille.
Kuitiksi maksusta riittää asiakkaan saama tekstiviesti. Tekstiviestin voi myös tarkistaa tarkistuskoodilistalta, mutta viestissä on aina ns. aikaleima, joten samaa viestiä voi käyttää vain kerran.

SporttiPassi aloittaa komission maksamisen palveluntuottajille!

SporttiPassi tiivistää yhteistyötä palveluntuottajien kanssa aloittamalla asiakkaittensa työntekijöiden aktivointikampanjan. Palveluntuottajien ansainta on täysin sama kuin SporttiPassin ansaintalogiikka, joka perustuu työnantajilta saataviin maksuihin henkilöstön käyttäessä palveluita.

Samanaikaisesti työnantajien haasteena on saada suurempi osa henkilöstöstä harrastamaan liikuntaa ja käyttämään kulttuuripalveluita, eli myös heillä on sama intressi palvelutuottajien ja SporttiPassin kanssa.

Nyt pyydämmekin kaikkia palveluntuottajia työntekijöiden aktivointitalkoisiin yhdessä työnantajien ja SporttiPassin kanssa.

Tämän johdosta, SporttiPassi aloittaa 1.6. alkaen 1 % (+ alv) komission maksamisen kaikille aktiivisille palveluntuottajille vuoden loppuun asti. Sen sijaan että SporttiPassi perisi komissiota, se maksaa sitä itse!

SporttiPassikumppaniksi pääsee lähettämällä seuran yhteystiedot alla olevaan sähköpostiosoitteeseen. Kaikki tarvittava valmis materiaali ja ohjeistus lähetetään postitse tai sähköpostilla oman valinnan mukaan.

Riikka Sivula
riikka.sivula@sporttipassi.fi
040 54 80 459

Lisätietoja myös: www.sporttipassi.fi

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail