Kerro mielipiteesi Suunnistaja-lehdestä

Lueskelin taannoin Suunnistaja-lehden vuoden 2007 lukijakyselyyn tulleita vastauksia. Kyselyssä muun muassa sai kertoa, millaisia juttuja Suunnistajassa saisi olla enemmän.

Esiin nousivat jutut nuorista, harjoittelusta ja terveydestä. Monessa toiveena oli kisajuttuja tekeminen joskus eri muotilla, tulokset kun ovat yleensä nopeammin luettavissa netistä. Analyysejä reitinvalinnoista, surkeasti sujuneesta kisasta ja oppeja kisajärjestäjille. Mielipidekirjoituksia ja runoja. Karttoja, karttoja ja vielä lisää karttoja.

On ilahduttavaa, miten paljon erilaisia ideoita tuli. Toiveita on myös yritetty toteuttaa, esimerkiksi henkilöjuttuja oli melkein jokaisessa Suunnistajan numerossa vuonna 2010. Toiveiden toteutus jatkuu edelleen, ja tavoitteena on saada aikaan entistäkin parempi lehti: analyyttisempi, viihdyttävämpi, monipuolisempi.

Nyt teillä, hyvät Suunnistajan lukijat, on jälleen mahdollisuus osallistua. Voitte käydä vastaamassa Suunnistaja-lehden vuoden 2011 lukijatutkimukseen, ja kertoa, mitä mieltä te olette lehdestä. Mitkä jutut ovat mielenkiintoisia, mitkä turhia? Haluatteko lisää juttuja pysusta, hisusta vai tarkkuussuunnistuksesta? Pitäisikö valokeilassa olla enemmän nuoria tai vaikka seurojen aktiiveja? Mikä lehdessä ärsyttää?

Voitte myös lähettää vinkkejä kiinnostavista henkilöistä ja ajankohtaisista asioista. Toimituksessa otamme edelleen mielellämme vastaan mielipidekirjoituksia, kisaennakkoja ja vaikkapa niitä suunnistusaiheisia runoja; lehden sisältöön voi jokainen osaltaan vaikuttaa.

Näin olemme taas askeleen lähempänä huippusuoritusta.

– Veera Honkanen-

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail