Helsingin Suunnistajille merkittävä avustus Urlus-säätiöltä

Helsingin Suunnistajat on saanut 10 000 euron stipendin Urlus-säätiöltä. Tuki jaettiin säätiön 60-vuotisjuhlien yhteydessä toukokuun alussa. Tuki on suunnattu pääasiassa seuran nuorisotyöhön.

– Säätiön painopistealueita ovat nuoriso, urheilu ja maanpuolustus. Kaksi ensimmäistä sopivat hyvin Helsingin Suunnistajiin ja koska maanpuolustukseen liittyy vahvasi suunnistustaito, tulee myös kolmas osa-alue näin täyteen. Helsingin Suunnistajat ovat tehneet erinomaista työtä pääkaupunkiseudulla, Urlus-säätiön asiamies Kari Rimpi perustelee seuran valintaa stipendin saajaksi.

Tieto stipendistä otettiin Helsingin Suunnistajassa vastaan iloisina.

– Nyt saatu stipendi on meille todella merkittävä. Se tullaan käyttämään nuorten sisäänoton lisäämiseksi ja nuorisotyön skaalaamiseksi. Suunnistuksen parissa moni nuori, joka etsii vielä paikkaansa yhteiskunnassa, voi ryhmääntyä turvallisessa ympäristössä ja oppia kansalaistaitoja, Helsingin Suunnistajien puheenjohtaja Juha Burtsoff pohtii.

Urlus-säätiö tukee nuoriso-, liikuntakasvatus- ja urheilutoimintaa Suomessa ja etenkin Helsingin alueella sekä edistää maanpuolustuksellista ja maan itsenäisyyttä tukevaa toimintaa. Säätiö jakaa vuosittain avustuksia noin 1,5 miljoonaa euron edestä. www.urlus.fi.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail