Kalevan Rasti uusi Tiomila-voittonsa

Joensuulainen Kalevan Rasti voitti ruotsalaisen suurviestin toistamiseen peräkkäin, kun Thierry Gueorgiou ankkuroi voiton sunnuntaiaamuna. Joensuulaisten voitto oli vakuuttava, sillä norjalainen Halden SK hävisi yli kolmella minuutilla. KR:n kymmenen osuutta sujuivat suunnitellusti, sillä joukkue oli koko viestin ajan mukana kärkitaistelussa.

Kymppisakkiin suomalaisjoukkueista ehtivät myös Turun Metsänkävijät (9.) ja Vehkalahden Veikot (10.).

Tiomila, miehet: 1) Kalevan Rasti 10.56.12 (Kiril Nikolov, Miika Hernelahti, Hannu Airila, Jere Pajunen, Adam Chromy, Simo Martomaa, Jan Prochazka, Philippe Adamski, Fabian Hertner, Thierry Gueorgiou), 2) Halden SK 10.59.26, 3) Södertälje-Nykvarn 11.00.12, 9) Turun Metsänkävijät 11.20.02, 10) Vehkalahden Veikot 11.23.06.

Urheiluruutu (su 1.5. YLE areena)