Suunnistuskartoittajien talvipäivä

SSL:n karttaryhmä järjestää Suunnistuskartoittajien talvipäivän lauantaina 5.2.2011 SLU:n talolla Helsingissä. Tilaisuus alkaa kello 10.00 ja päättyy noin kello 17.

Ilmoittautuneita on jo useita kymmeniä, mutta vielä mahtuu mukaan.

Koulutuspäivän aiheena on laserkeilausaineisto: tekniset perusteet, saatavuus, hankinta, hinta, kokemukset.

Tietoa laserpohjista on todella laajalla asiantuntemuksella jaossa. Esityksiään saapuvat pitämään asiantuntijat mm. Maanmittauslaitokselta, Terrasolid Oy:stä, Arbonaut Oy:stä. Pro Orienteeringista ja Mapline Oy:stä sekä Pertti Korhonen. Muutamat suunnistuskartoittajat kertovat laserpohja-aineiston tuottamisesta omin keinoin ja kokemuksistaan niiden käytöstä. Liiton karttaryhmän kouluttajat pitävät esityksensä maastotietokoneista ja yleistämisestä.

Tilaisuus on maksuton. Osallistujille tarjotaan lounas sekä iltapäiväkahvit.

Ilmoittautumisia otetaan vastaan 28.1.2011 mennessä osoitteeseen liikari ( at ) dnainternet.net. Varaa itsellesi 5.2. aikaa ja tule mukaan. Ilmoita nimesi, sähköpostiosoitteesi ja suunnistusseurasi (jos on).

SSL, karttaryhmä