Hiihtosuunnistusmaajoukkueen asut Trimtexiltä

Suunnistusliitto on tehnyt 3-vuotisen yhteistyösopimuksen norjalaisen urheiluvaatevalmistajan Trimtexin kanssa hiihtosuunnistusmaajoukkueen asuista. 70-luvun puolivälissä perustettu perheyritys haluaa vahvistaa asemiaan myös Suomen urheiluasumarkkinoilla.

– Sopimus Suomen hiihtosuunnistusmaajoukkueen kanssa on tärkeä Trimtexille. Kun haluamme myydä enemmän suunnistusvaatteita suomalaisille seuroille, on tärkeä saada näkyvyyttä nimenomaan maajoukkueen kautta, arvioi Suomen markkinoista Trimtexillä vastaava Mats Dahlén.

Maajoukkueen uusi sinivalkoinen asukokonaisuus valmistuu tammikuussa ja on tosikäytössä ensimmäisenkerran EM-kisoissa ja nuorten MM-kisoissa Norjan Lillehammerissa tammi-helmikuun vaihteessa.

Trimtex on merkittävä seura-asujen valmistaja. Yrityksen lajivalikoimassa on suunnistuksen ja hiihdon lisäksi yleisurheilu ja pyöräily.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail