Nuori Suunta -luotseja haussa

Suomen Suunnistusliitto hakee uusia

Nuori Suunta -luotseja seuraohjaajien kouluttajiksi

Suunnistusseuroille järjestetään vuosittain lukuisia Nuori Suunta -ohjaajakoulutuksia. Vastataksemme kysyntään haemme uusia luotseja. Koulutustilaisuudet, joita luotsit vetävät, ajoittuvat viikonloppuihin ja joskus myös arki-iltoihin.

Luotsin työ kouluttajana on monipuolista. Odotamme luotsilta näkemystä ja kokemusta kouluttamisesta ja suunnistuksesta. Luotsi on yhteistyökykyinen, avoin, vastuuntuntoinen ja sosiaalinen. Luotsitiimissä jokainen voi olla mukana omien mahdollisuuksiensa mukaan. Luotsitiimin innostava henki tarjoaa vahvan tuen työskentelylle seuraohjaajien parissa ja antaa paljon myös luotsille itselleen.

Otamme vastaan luotsihakemuksia ympäri vuoden. Kouluttaaksemme kootusti uusia luotseja alkuvuoden 2011 aikana toivomme saavamme hakemuksesi 30.12.2010 mennessä. Kerro miksi juuri sinä olisit hyvä luotsina.