VOL-leirien ajankohdat 2011

Kesän 2011 VOL-leirit pidetään seuraavasti:

Kisakeskus ma-pe 13.-17.6.2011
Vuokatti ma-pe 27.6.-1.7.2011

Valinnat leireille tehdään joulukuussa 2010. Urheilijat sijoitetaan leireille alueittain. Perustellusta syystä on mahdollista vaihtaa leiriltä toiselle.

Kesän 2011 VOL-leireille valitaan syksyn 2010 loppurankin perusteella 110 nuorta, jotka leirivuonna täyttävät 16 vuotta. Tyttöjen ja poikien suhde määräytyy rankilla olevan ikäluokan suuruudesta ja rankipisteiden ja rankisijan suhteesta siten, että tytöillä ja pojilla on samantasoiset mahdollisuudet päästä leirille. Mikäli alueelta ei valinnassa tule valituksi yhtään nuorta, myönnetään aluepaikka harkinnan mukaan. Samalla määritellään montako tyttöä ja poikaa valitaan leireille keväällä.

Leirivuoden keväällä tehdään lisävalintoja seuraavasti:  SM-erikoispitkien jälkeen ajettavalta on line rankilta valitaan D16-sarjasta ja H16-sarjasta tyttöjä ja poikia joulukuussa ilmoitetut määrät, yhteensä 45 urheilijaa. Valittujen tulee ko. vuonna täyttää joko 15 tai 16 vuotta.

VOL -leirit tarjoavat 15–16 -vuotiaille nuorille mahdollisuuden hioa suunnistustaitoaan osaavien ohjaajien opastuksella. Monipuolisten taitoharjoitusten lisäksi leiriläiset saavat tietoa fyysisestä harjoittelusta. Leiripäivien ohjelmaan sisältyy myös luentoja ja leikkimielisiä kisailuja. Leiriviikon aikana nuorilla on mahdollisuus tutustua eri puolilta Suomea tuleviin samanikäisiin nuoriin.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail