PM-kisat 2011 peruuntuvat

Suunnistuksen pitkäaikainen perinne Pohjoismaiset mestaruuskisat jäävät tauolle suunniteltua aiemmin, sillä Ruotsi ei järjestä ensi kevääksi Tukholman lähistölle suunniteltuja PM-kisoja.

– Peruutus lähti järjestäjien aloitteesta. Aiemmin oli jo päätetty, että vuonna 2013 ei järjestetä PM-kisoja. Huipuille kansainvälinen kilpailukalenteri on nykyisellään erittäin tiivis, korostaa Suunnistusliiton toimitusjohtaja Mika Kulmala.

Nuorille järjestetään ensi keväänä PM-kisojen sijaan pohjoismainen maaottelu. Aikuishuipuille Pohjoismaissa jatkuu pohjoismainen kilpailusarja Nordic Orienteering Tour, joka järjestettiin tänä kesänä ensimmäisen kerran.

– Panostamme tähän uuteen kilpailusarjaan yhteisesti – ja haluamme myös huippusuunnistajiemme pystyvän panostamaan siihen, Kulmala tähdentää.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail