Harju SuHu-ryhmän valmentajaksi

Entinen maajoukkuesuunnistaja Antti Harju on ottanut vastuulleen Suunnistusliiton Suunta Huipulle-ryhmän. Harju joutui runsas vuosi sitten lopettamaan huippu-uransa sairauden takia, ja aloitti tuolloin seuransa Kalevan Rastin valmennustehtävissä.

Kesän ajan Harjun tehtäviin kuuluu myös liiton muiden valmentajien sijaistaminen. Talvella auto-onnettomuudessa loukkaantunut Juha Taini on palannut valmennustöihin vasta puolipäiväisenä, ja Harju korvaa hänet näillä näkymin syksyyn asti nuorten olympiavalmentajana Tampereella. Lisäksi Harju korvaa nuorten MM-ryhmän valmentajaa Jani Lakasta Tanskassa järjestettävissä nuorten MM-kisoissa, kun Lakanen keskittyy samaan aikaan aikuisten MM-katsastuksiin.

Harju pitää Suunta Huipulle-ryhmän valmentajaksi nousemista tärkeänä askeleena omalla valmentajaurallaan.

–Olen pitkään toivonut pääseväni toimimaan liiton ryhmien kanssa. Tavoite valmennustehtävissä on toki korkeammalla, viittaa Harju tulevaisuuden suunnitelmiinsa.

Suunta Huipulle-valmennusryhmään kuuluu tällä kaudella seitsemän nuorta urheilijaa, joista Olli-Markus Taivainen ja Sofia Haajanen ovat olleet jo tällä kaudella aikuisten edustustehtävissä.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail