Wickholm ja Leskinen täydentävät EM-joukkuetta

Suomen joukkuetta Bulgariassa touko-kesäkuun vaihteessa käytäviin suunnistuksen EM-kisoihin on täydennetty kahdella urheilijalla. Jo aiemmin nimettyjen seitsemän miehen ja naisen lisäksi EM-kisoihin lähtevät Jörgen Wickholm ja Anne-Mari Leskinen.

– Alustavat matkavalinnat on tehty keskusteluissa aiemmin valittujen urheilijoiden kanssa. Moni haluaa jättää jonkun EM-matkan väliin, joten tilaa oli vielä kahdelle urheilijalle, perustelee päävalmentaja Janne Salmi täydennystä.

Lopulliset matkavalinnat julkaistaan lähempänä EM-kisoja. Salmen mukaan varamiehiä ei nimetä.

– Nyt näyttäisi siltä, että kaikilla matkoilla suomalaisia on sallitut kuusi. Jos poisjääntejä tulee, katsotaan mahdolliset täydennykset jo valituista urheilijoista, Salmi kertoo.

EM-suunnistus käydään Bulgarian Primorskossa 30.5.-5.6.

Suomen joukkue
Naiset: Anni-Maija Fincke Tampereen Pyrintö, Sofia Haajanen SK Pohjantähti, Bodil Holmström NTNUI, Minna Kauppi Asikkalan Raikas, Anne-Mari Leskinen Lynx, Maria Rantala Angelniemen Ankkuri, Merja Rantanen Koovee, Karoliina Sundberg Lynx.
Miehet: Hannu Airila Kalevan Rasti, Topi Anjala Ikaalisten Nouseva-Voima, Tero Föhr Vehkalahden Veikot, Mats Haldin Halden SK, Petteri Muukkonen Vehkalahden Veikot, Vesa Taanila Ikaalisten Nouseva-Voima, Olli-Markus Taivainen Pellon Ponsi, Jörgen Wickholm IF Sibbo-Vargarna.

EM-kisojen ohjelma
30.5. sprintti
31.5. pitkän matkan karsinta
1.6. keskimatkan karsinta
2.6. viesti
4.6. keskimatkan finaali
5.6. pitkän matkan finaali
Järjestäjien kisasivut