Suomen joukkue EM-suunnistukseen

EM-kisoissa jokainen maa saa asettaa kuusi suunnistajaa jokaiselle matkalle miehiin ja naisiin.

– Seuraavien päivien aikana käyn läpi jo valittujen urheilijoiden kanssa, mitkä matkat he haluavat juosta. Jos paikkoja jää auki, valitaan naisiin ja miehiin vielä kahdeksannet urheilijat, selvittää maajoukkueen päävalmentaja Janne Salmi.

Jani Lakanen jättää aiemman päätöksensä mukaisesti EM-kisat väliin ja tähtää suoraan MM-kisoihin.

– Taivaisen ja Haajasen valinnoissa painoi tulevaisuuden potentiaali. Muuten katsastuksissa pärjänneet urheilijat eivät yllättäneet ja suurin osa valinnoista oli selkeitä, kertoo Salmi.

Suomen joukkue suunnistuksen EM-kisaan Bulgariaan 30.5.-5.6.

Naiset: Anni-Maija Fincke Tampereen Pyrintö, Sofia Haajanen SK Pohjantähti, Bodil Holmström NTNUI, Minna Kauppi Asikkalan Raikas, Anne-Mari Leskinen Lynx, Maria Rantala Angelniemen Ankkuri, Merja Rantanen Koovee, Karoliina Sundberg Lynx.

Miehet: Hannu Airila Kalevan Rasti, Topi Anjala Ikaalisten Nouseva-Voima, Tero Föhr Vehkalahden Veikot, Mats Haldin Halden SK, Petteri Muukkonen Vehkalahden Veikot, Vesa Taanila Ikaalisten Nouseva-Voima, Olli-Markus Taivainen Pellon Ponsi, Jörgen Wickholm IF Sibbo-Vargarna.

Kisajärjestäjien sivut