Juhlavuoden tapahtumat vauhtiin

Suunnistusliiton juhlavuoden tapahtumat pääsevät perjantaina vauhtiin Helsingin Pallomyllyssä järjestettävässä avaustapahtumassa. Varaslähtö 75 tapahtuman juhlaviikkoon otettiin jo torstaina Kauniaisissa OK77:n kuntorasteilla. Suunnistusliitto viettää tänä vuonna juhlavuotta sen kunniaksi, että toukokuussa tulee kuluneeksi 75 vuotta suunnistuksen valtakunnallisesta organisoitumisesta. Suunnistusliiton edeltäjä Suomen Urheiluliiton suunnistamisvaliokunta perustettiin 1935. Omaksi lajiliitokseen suunnistus itsenäistyi kymmenen vuotta myöhemmin.

Juhlavuotta vietetään tietysti rasteilla. Luvassa on eri puolilla Suomea monipuolisia tapahtumia: lasten ja nuorten tapahtumia, kuntorasteja sekä kilpailuja. Oman mielenkiintoisen lisänsä juhlailmeelle antavat mm. avaustapahtuman sisähallisuunnistus Pallomyllyssä, polkuautosuunnistus Lahdessa sekä propagandatempaus Helsingissä.

Tarkista juhlaviikon ohjelma ja osallistu yhteiseen iloon!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail