Suomelle hopeaa naisissa ja pronssia miehissä PM-viesteistä

Suomen naiset ottivat tiukan loppukirikamppailun jälkeen hopeaa PM-viestissä sunnuntaina Salossa. Suomen Merja Rantasen taakse jäi Norjan ankkuri Anne Margrethe Hausken. Suomen joukkueessa juoksivat Anni-Maija Fincke, Minna Kauppi ja Merja Rantanen. Kultaa otti lähes kahden minuutin erolla hopeamitalisteihin Ruotsi.

Myös Suomen miesten viestissä hopeamitalitaisto jäi loppukirikamppailun varaan. Pidemmän korren veti kuitenkin Sveitsin Matthias Merz, joka oli maalissa ennen Suomen ankkuria Tuomas Tervoa. Myös miesten viestin kulta meni Ruotsiin. Suomen joukkueessa suunnistivat Mats Haldin, Jörgen Wickholm ja Tuomas Tervo.

Suomen viestipäivän kruunasivat Nuorten PM-viestien mitalit. Tytöissä Suomi sai hopeaa ja pronssia. Kulta meni Tanskaan. Suomen hopeajuokkueessa juoksivat Sari Anttonen, Mira Kaskinen ja Lotta Karhola. Pronssijoukkueessa juoksivat Frida Lönnberg, Eva-Lina Skogvik ja Heini Papinsaari.

Poikien viestissä Suomi otti pronssia joukkueella Einari Heinaro, Tuomo Istolahti ja Vili Niemi. Kulta ja hopea menivät Ruotsiin.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail