Suomen joukkue maailmancupiin ja PM-kisoihin

Suomen joukkue maailmancupiin ja PM-kisoihin Salossa 6.-10.6.

Naiset (13): Liisa Anttila KooVee, Anni-Maija Fincke TP, Yvonne Gunell PIF, Bodil Holmström Tus, Marttiina Joensuu SK Pohjant, Minna Kauppi AR, Saila Kinni TP, Riina Kuuselo TP, Anne-Mari Leskinen Lynx, Katri Lindeqvist PR, Maria Rantala AngA, Merja Rantanen KooVee, Karoliina Sundberg Lynx. Varalla Pinja Satri KooVee ja Heini Wennman SK Pohjant.
Miehet (12): Hannu Airila KR, Topi Anjala IkNV, Antti Anttonen VaajTe, Tero Föhr VeVe, Mats Haldin IFK Göteborg, Jarkko Huovila TP, Pasi Ikonen VaajTe, Jonne Lehto VeVe, Petteri Muukkonen VeVe, Vesa Taanila IkNV, Tuomas Tervo RR, Jörgen Wickholm SV. Varalla Antti Parjanne Lynx ja Simo-Pekka Fincke VeVe.

Nuorten PM-joukkue:

Tytöt (10): Sari Anttonen KeuKi, Lotta Karhola TP, Mira Kaskinen UlvUra, Marjo Liikanen VeVe, Frida Lönnberg PIF, Venla Niemi TP, Heini Papinsaari KangSK, Eva-Lina Skogvik Kronan, Marika Teini RaLu, Tuulia Viberg TuS. Varalla Tytti Kirvesmies LS-37 ja Elina Virekunnas TP.
Pojat (10): Einari Heinaro HS, Tuomo Istolahti YKV, Samu Lehtola KangSK, Kalle Liukkonen Delta, Victor Mansner SV, Oskari Mikkola EsSu, Vili Niemi RR, Olli-Markus Taivainen PelPo, Antti Vainio MS Parma, Juho Westerlund KooVee. Varalla Fredric Portin Brahe, Severi Kymäläinen TP.

Kisojen ohjelma:
6.6. pitkä matka /PM
7.6. viesti /PM
9.6. keskimatka /maailmancup ja PM
10.6. sprintti/ maailmancup ja PM

Ensimmäiset valinnat suunnistuksen maailmancupiin Norjaan 26.-27.6.
Naiset: Liisa Anttila KooVee, Bodil Holmström Tus, Minna Kauppi AR, Katri Lindeqvist PR, Merja Rantanen KooVee, Karoliina Sundberg Lynx.
Miehet: Tero Föhr VeVe, Mats Haldin IFK Göteborg, Pasi Ikonen VaajTe, Jonne Lehto VeVe, Tuomas Tervo RR, Jörgen Wickholm SV.
Salon maailmancupin osakilpailujen jälkeen joukkuetta täydennetään enintään kahdella miehellä ja kahdella naisella.