Suomen joukkue pyöräsuunnistuksen EM-kisoihin

Suomen joukkue pyöräsuunnistuksen EM-kisoihin Tanskaan 23.-27.6.

Naiset: Ingrid Stengård IF Sibbo-Vargarna, Marika Hara KooVee, Kirsi Korhonen Navi, Kaisa Pirkonen Keminmaan Urheilijat, Tarja Vesanto Espoon Suunta.
Miehet: Samuli Saarela Kokkolan Suunnistajat, Juho Saarinen Mäntsälän Urheilijat, Timo Sarkkinen Lahden Työväen Hiihtäjät, Mika Tervala Rastivarsat, Jussi Laurila Jalasjärven Jalas, Tuukka Turkka Lappeen Riento.

EM-kisojen ohjelma: 23.6. sprintti
24.6. keskimatka
25.6. pitkä matka
27.6. viesti

Suomen joukkue pyöräsuunnistuksen nuorten MM-kisoihin Tanskaan 23.-27.6.

Pojat: Juuso Jutila Tampereen Pyrintö, Elmeri Juura Kankaanpään Suunnistajat, Pekka Niemi Kankaanpään Suunnistajat, Samuel Pökälä Asikkalan Raikas, Antti Vainio MSParma, Toni Wik IF Minken. Varalla:Miikka Ketonen Saloisten Reipas.

Tytöt: Antonia Haga OK Botnia, Eeva-Liisa Hakala Kortesjärven Järvi-Veikot, Susanna Laurila Jalasjärven Jalas, Miisa Mantere Rasti-Jussit, Riikka Talvitie Lapuan Virkiä, Kaisu Yli-Peltola Jalasjärven Jalas. Varalla: Susann Sundelin IF Minken.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail