Hiihtosuunnistuksen valmennusryhmät kaudelle 2007–2008 nimetty

Hiihtosuunnistuksen valmennusryhmät kaudelle 2007–2008 on valittu. A-maajoukkueeseen kuuluu tulevalla kaudella viisi miestä ja neljä naista, joten ryhmän koko pieneni viime kaudesta viidellä urheilijalla.

Uutena nimenä A-maajoukkueeseen nousee PM-sprinttihopean ja MM-keskimatkan 9. sijan myötä Marttiina Joensuu. Muut A-maajoukkueeseen nimetyt urheilijat ovat maajoukkueen rutinoitunutta ja menestynyttä kaartia. Osa viime kauden A-maajoukkueurheilijoista jatkaa tulevalla kaudella B-maajoukkueringissä, osa maajoukkueryhmien ulkopuolella.

Ryhmien lopulliset leiriohjelmat kesää ja syksyä silmällä pitäen rakentuvat juhannukseen mennessä. A- ja B-maajoukkueen toisen valmentajan ja suksihuollon nimitykset julkistettaneen Kuortaneen info-leirin yhteydessä perjantaina 15. kesäkuuta

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail