Nuorten INOV-8-liigan kilpailuohjelma 2024

Nuorten INOV-8-liiga tulee jälleen kaudella 2024!

Liiga käsittää jälleen kussakin sarjassa D16, H16, D18, H18, D20, H20 kuusi osakilpailua alkaen FinnSpringillä huhtikuussa, jatkuen nuorten näyttökilpailuilla toukokuussa ja Fin5-viikolla elokuussa. Liigan finaali suunnistetaan tänä vuonna 16- ja 18-sarjojen osalta perinteiseen tapaan takaa-ajona Nuorten Superviikonlopun yhteydessä, mutta 20-sarjojen osalta liiga ratkeaa vasta SM-keskimatkalla syyskuussa.

INOV-8-liigan ohjelma 2024

Nuorten 16-20-vuotiaiden INOV-8-liiga kilpaillaan suunnistuskaudella 2024 jo kuudetta kertaa. Henkilökohtaisten sarjojen voittajat palkitaan tuttuun tapaan Suunnistussäätiön harjoittelustipendeillä ja liigan yhteispisteissä toiseksi ja kolmanneksi yltäneet INOV-8 -jalkineilla.

Henkilökohtaisten kilpaluiden lisäksi liigaan kuuluu myös Paras seura -kilpailu, johon lasketaan yhteen jokaisesta pistelaskusarjasta seuran kolmen parhaan kilpailijan saavuttamat henkilökohtaiset pisteet. Seurakilpailun pisteisiin ei huomioida  finaalitapahtumia. Eniten pisteitä kerännyt seura voittaa Suunnistussäätiön 500 euron harjoittelustipendin.

Lisätiedot

INOV-8 -liiga | (suunnistusliitto.fi)