Garmin ja Suunnistusliitto jatkavat yhteistyötä uuden sopimuksen myötä

Garmin Nordic Finland Oy ja Suomen Suunnistusliitto ilmoittavat ilolla solmineensa uuden jatkosopimuksen jo pitkän yhteistyön jatkeeksi. Uusi sopimus kattaa vuodet 2024 ja 2025 sisältäen myös option vuodelle 2026.

Karttojen ja teknisten näkökohtien tarkkuus on ratkaisevaa suunnistuksessa, ja Garminin huipputeknologia tarjoaa harrastajille tarkkoja ja luotettavia välineitä harjoittelunsa tai harrastuksensa tueksi.

”Jatkosopimus on osoitus Garminin vahvasta pitkäjänteisestä sitoutumista suunnistuksen ja sen harjoittelun seuraamisen edistämiseen huipputeknologian avulla. Garminin ja Suunnistusliiton yhteistyö on erityislaatuista sen keskittyessä metsässä liikkumiseen, siellä juoksuun, karttojen sekä reittien tarkkuuteen ja muihin teknisiin näkökohtiin, jotka ovat keskeisiä kiinnostuksen kohteita suunnistajille.”, kommentoi Suunnistusliiton toimitusjohtaja, Mika Ilomäki.

Metsässä suunnistaminen on lajin ydin, ja Garminin edistykselliset laitteet tukevat tämän kokemuksen analyyttistä sekä seurannallista puolta. Älykellot, jotka on suunniteltu erityisesti juoksijoiden tarpeisiin, tarjoavat tarkat navigointiominaisuudet myös suunnistajille ja seuraavat juoksusuorituksia tarkasti metsäolosuhteissakin. Tämä puolestaan parantaa suunnistuksen oppimiskokemusta ja auttaa suunnistajia saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin.

Lisäksi yhteistyö Suunnistusliiton Viestiliigan, SM-kisojen ja muissa suunnistuksen tv-lähetyksissä nostaa yhteistyön näkyvyyttä entisestään.

Lisätietoja:

Garmin: juha.kainua@garmin.com, +358445948711

Suomen Suunnistusliitto: marko.kantaneva@suunnistusliitto.fi, +358 45 214 6681