Grano Oy on suunnistuksen 2025 MM-kotikisojen virallinen markkinointi-, mainos- ja näkyvyystuotteiden kumppani

Grano Oy on suunnistuksen 2025 MM-kotikisojen virallinen markkinointi-, mainos- ja näkyvyystuotteiden kumppani sisältäen karttapainatuksen ja muut painotuotteet.

Grano Oy on allekirjoittanut Kuopion Suunnistajien ja Suunnistusliiton kanssa yhteistyösopimuksen suunnistuksen MM-kotikisojen kumppanuudesta Kuopiossa 2025. Solmitulla sopimuksella Grano on suunnistuksen MM-kilpailuiden (WOC2025) virallinen markkinointi-, mainos- ja näkyvyystuotteiden kumppani sekä diginäytöistä vastaava yhteistyökumppani (Grano)

MM-kumppaniyhteistyö ei muodostu pelkästään vuoden 2025 MM-tapahtumasta, vaan se koostuu kolmen tapahtuman kokonaisuudesta. Kolmen tapahtuman kokonaisuuteen kuuluvat vuoden 2023 elokuun viimeisenä viikonloppuna järjestettävä KuOpio23 MM-esikisa, vuoden 2024 suunnistuksen maailmancup ja huipentumana MM-kisaviikko 12.-17.7.2025. Kaikki suunnistustapahtumat järjestetään Kuopion sekä Tahkon lähimaastoissa (WOC2025).

Solmittu sopimus jatkaa kumppaneiden kesken jo vuodesta 2014 alkanutta monimuotoista suunnistusyhteistyötä ainakin vuoteen 2025 saakka.

”MM-kilpailuiden ja sen muiden tapahtumien järjestäjinä on todella helppoa toimia, kun kilpailujen markkinointi-, mainos- ja näkyvyystuotteista sekä diginäytöistä vastaa osaava suunnistuksen sekä sen erityistarpeet tunteva kumppani. Lisäksi olen henkilökohtaisesti mielissäni siitä, että 2014 Jukolan viestistä aloittamamme yhteistyömme jatkuu nyt MM-kilpailuiden muodossa Kuopiossa.”, kertoo Kuopion Suunnistajien puolesta MM-tapahtumien markkinoinnista vastaava Timo Suhonen.

”Suunnistus on ympäristöystävällinen laji, joka sopii erinomaisesti yhteen Granon edistämien vastuullisuuden teemojen kanssa, joita ovat ympäristö-, sosiaalinen, asiakas- sekä taloudellinen vastuu. Olemme rakentamassa yhdessä Kuopion Suunnistajien ja Suunnistusliiton kanssa vastuullista ja ympäristöystävällistä Suunnistuksen 2025 MM-kotikisaaa” lisää Grano Oy:n liiketoimintajohtaja Harri Helén.


Lisätietoja:

Timo Suhonen, Kuopion Suunnistajat / E-mail: timo.il.suhonen@gmail.com / Mobile: +358 40 055 2675

Harri Helén, Liiketoimintajohtaja, Grano Oy / E-mail: harri.helen@grano.fi /  Mobile: +358 40 774 2000


Grano on suomalainen monialayhtiö, joka toteuttaa asiakkaan myyntiä, brändiä ja tulosta edistäviä markkinoinnin ja viestinnän ratkaisuja digistä printtin. Granon ainutlaatuinen osaajayhteisö hallitsee huipputeknologian ja taitaa käsityötaidon. Koko tuotanto sijaitsee Suomessa ja yritys työllistää noin 900 ammattilaista pääkaupunkiseudulta Lappiin.