Kuopion Suunnistajat etsii nuorisovalmentajaa

Kuopion Suunnistajat etsii toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen nuorisovalmentajaa. Tehtävää haetaan vapaamuotoisella hakemuksella viimeistään 28.5.2023. Tehtävä täytetään heti, kun sopiva henkilö löytyy.

Nuorisovalmentajalta edellytetään riittävää suunnistusosaamista ja tehtävään soveltuvaa koulutusta. Valmentajapätevyys (koulutukset ja kokemus), pedagoginen osaaminen ja aiempi toiminta vastaavissa tehtävissä lasketaan eduksi. Tehtävä edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Palkattavan nuorisovalmentajan toimenkuvaan kuuluu mm. seuraavia tehtäviä:

  • Lasten ja nuorten suunnistusharjoitusten suunnittelu, organisointi ja toteutus yhdessä nuorisojaoston kanssa
  • Perhesuunnistuksen ja nuorten suunnistuspolkujen kehittäminen ja toteuttaminen
  • Lähiliikuntatapahtumien ja lasten matalan kynnyksen kilpailujen järjestäminen
  • Leirit, kilpailumatkat, seura- ja kouluyhteistyö
  • Nuorten toimintaan liittyvät viestintä-, hallinto- ja kehitystyöt

Nuorisovalmentajan palkka on 2500 €/ kk ja tehtävä on kokopäiväinen. Nuorisovalmentajan tehtävä voidaan jakaa myös kahdelle henkilölle. Silloin tehtävänimikkeet ovat nuorisovalmentaja ja nuorisosuunnistuksen kehittäjä.

Tarjoamme valittavalle nuorisovalmentajalle mielenkiintoisen työpaikan asianmukaisine työvälineineen suunnistuksen MM-kilpailuja 2025 isännöivässä seurassa. Tehtävänkuvaa ja työaikaa on mahdollista kehittää omannäköiseksi valitun henkilön vahvuuksien ja toiveiden mukaan. Tarjoamme työn tueksi osaavan vapaaehtoistoimijajoukon sekä eteenpäin katsovan ja motivoituneen seurayhteisön.

Lisätietoja:

Nuorisojaoston vetäjä Sami Hämäläinen, p.040-846 0709, sami.hamalainen76@gmail.com

Kuopion Suunnistajien puheenjohtaja Jaana Turunen, 050-563 8458, info@kuopionsuunnistajat.fi

Työpaikka avoinna nuorisovalmentajalle | Kuopion Suunnistajat