Nordic Teamwearin ja Suomen suunnistusmaajoukkueen toinen yhteinen kausi starttaa hyvissä fiiliksissä

Suomen Suunnistusliiton ja Nordic Teamwearin kolmivuotisen yhteistyösopimuksen toinen vuosi on käynnistymässä. Molemmat osapuolet ovat olleet erittäin tyytyväisiä ensimmäisen vuoden yhteistyöhön ja odottavat jo innoissaan tulevaa kautta.

Suunnistusmaajoukkueen päävalmentaja, Thierry Gueorgiou, on ollut tyytyväinen Nordic Teamweariin.

– Monta kertaa ensimmäisenä vuotena saattaa olla hieman hakemista yhteistyön aloituksessa toimitusten suhteen ja oikean valikoiman löytymisessä, mutta Nordic Teamwearin kanssa kaikki on ollut erittäin helppoa ja tuotteet erinomaisia.

Myös Nordic Teamwearin toimitusjohtaja, Ben Lindström iloitsee onnistuneesta ensimmäisestä vuodesta

– Ensimmäinen yhteinen vuotemme oli todella menestyksekäs niin urheilullisesti, kuin merkillemme. Maajoukkueilla oli loistavaa tekemistä ja tuloksena monia mitaleita sekä aikuisten EM-kisoissa, että nuorten MM-kisoissa. Vaatepuolella olemme puolestaan saaneet uusia seuroja ja yrityksiä mukaan NT Nordic Teamwear -tiimiimme. Tästä on erinomaista jatkaa kohti seuraavaa suunnistuksen menestysvuotta.

Nordic Teamwear kehittää ja myy yksilöllisiä urheiluasuja asiakkaiden toivomilla väreillä, designeilla ja painatuksilla. Nordic Teamwear on suomalainen yritys, jonka kaikki vaatteet valmistetaan Euroopassa.