Nuori Suunta koulutuskiertue käynnistyy pian

Suunnistusliitto toteuttaa vuoden 2023 aikana maksuttoman alueellisen koulutuskiertueen lasten ja nuorten ohjaajille ja seuravalmentajille.

Koulutuskiertueen aloittaa tammi-helmikuussa toteutettavat Nuori Suunta ohjaajakoulutukset. Ohjaajakoulutus on suunnattu alle 12-vuotiaiden ohjaajille, lasten vanhemmille ja ohjaajiksi aikoville henkilöille. Koulutukseen osallistujan tulee täyttää vuonna 2023 vähintään 12-vuotta. Ilmoittautuminen koulutuksiin on käynnissä ja osaan koulutuksista ehtii vielä ilmoittautumaan mukaan. Ilmoittautumislinkit ja lisäinfot löytyvät koulutuskiertueen sivuilta.

 

 

Taso 1 valmentajakoulutukset alkavat maaliskuussa

Nuorten seuravalmentaja, taso 1 valmentajakoulutuksen, kohderyhmä on seuran 11–17-vuotiaiden ryhmien valmentajat. Koulutuksessa saa näkemyksen nuorten suunnistusharrastuksen tärkeistä elementeistä ja osallistujan lajitietous lisääntyy. Ilmoittautuminen avautuu tammikuun aikana ja koulutuksia toteutetaan maaliskuun ja marraskuun välillä eripuolilla Suomea.

Aikataulu ja lisätiedot koulutuksesta:

 

Lasten ja nuorten suunnistusratojen laatiminen

Lasten ja nuorten suunnistusratojen laatijoille järjestetään koulutuksia  kevättalvesta alkaen ja niistä tiedotetaan lisää myöhemmin tammikuun aikana.