Ilmoittaudu Leimaus-leirille 12.2. mennessä

Tampereen Pyrintö järjestää 5.-8.6.2023 Tampereella 8-18 vuotiaiden lasten ja nuorten Leimaus-leirin. Leimaus-leiri kokoaa vuosittain suunnistuksesta kiinnostuneet lapset, nuoret ja ohjaajat neljän päivän ajaksi yhteen. Leirillä on tarjolla monipuolisia ja eritasoisia suunnistusharjoituksia, oheisohjelmaa sekä mahdollisuus viettää hauskaa aikaa kavereiden kanssa. Leiri huipentuu päätöspäivän leiriviestiin. Mukana on vuosittain 1000-2000 osallistujaa.

Leiripassi myynnissä 12.2. asti

Tampereen Leimaus-leirin ilmoittautuminen on nyt avautunut. Leiripassin ostaminen on mahdollista tehdä Suomisportissa aikavälillä 9.1.-12.2. Leiripassin hinta on leiriläiseltä 170€ ja ohjaajalta 145€. Lisäohjeet löydät Leimausleirin sivuilta.

Leirimaksun helpotukseen voi hakea leiristipendiä. Stipendi on tarkoitettu leirille osallistumisen mahdollistamiseen niille, joilla leiri jäisi muuten välistä perheen taloudellisen tilanteen vuoksi. Varat leiristipendien jakamiseen on kerätty Hope ry:lle tehdyillä leirikummien lahjoituksilla. Leiristipendiä voivat hakea lapsen vanhemmat tai suunnistusseuran yhteyshenkilö. Lisätietoa: Leiristipendin hakeminen | Leimausleiri 2023

Majoitusvaraukset myöhemmin

Majoitusvaraukset alkavat vasta ilmoittautumisajan päätyttyä ja ne tehdään keskitetysti seuran toimesta. Majoitusvarauksiin ilmoittautumisen ajankohdalla ei ole merkitystä. Majoitukset laskutetaan seuroilta myöhemmin. Leiriläiset majoitetaan kaupungin hotelleihin, Varalan urheiluopistolle sekä kouluille lattiamajoitukseen.

City-Leimaus

Tampereen Leimaus-leirin tapahtumakeskuksena toimii Sammon keskuslukio ja harjoitusmaastoina Kauppi, kaupungin sprinttisuunnistuskartat sekä Pinsiön maasto Ylöjärvellä.

Leirin jälkeen 9.-10.6. Tampereen Pyrintö järjestää vielä Grano Games-kilpailut (päivitys 10.2.: tapahtuma muuttunut nimelle Ice Power -rastit), jossa voi testata leirillä opittua tai kilpailla ihan tosissaan. Perjantaipäivää voi viettää vaikka Särkänniemessä. Tampereella on myös kaikkea kivaa tekemistä leirin ohella. Tervetuloa mukaan kesän mahtavimmalle suunnistusleirille Tampereelle!

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: