Ohjaaja/työntekijä suunnistusseurojen luontoliikuntahankkeeseen

Rasti-Jussit r.y. hakee hanketyöntekijää suunnistusseurojen (Rasti-Jussit, Rasti-Kurikka ja Jalasjärven Jalas) yhteiseen Luonnosta Liikettä -hankkeeseen.

Tehtävän kesto: Määräaikainen 1.1.2023 – 31.10.2024
Työaikamuoto: osa-aikatyö.
Hanke 1/3 työajalla marraskuu – tammikuu
Hanke 1/2 työajalla helmikuu – maaliskuu ja lokakuu
Hanke 1/1 työajalla huhtikuu – syyskuu

Palkkaus: noin 2.650 euroa/kk (täysi kuukausi)

Tehtävän kuvaus: Työntekijän tehtävänä on järjestää hankkeen mukaista luontoliikuntaa (luontoretket, suunnistustehtävät sekä muu vastaava monipuolinen ulkoliikunta) pääasiassa Seinäjoella, Ilmajoella sekä Jalasjärvellä.

Hakijalta odotamme: Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä työskennellä yksin. Toivomme myös kykyä suunnitella ja johtaa omaa työtään, oma-aloitteisuutta ja tuloksellista työskentelytapaa sekä kokemusta lasten ja nuorten ohjaamisesta.

Tehtävän hoitaminen edellyttää: Suunnistuksen lajituntemusta, OCAD-karttaohjelmiston hallintaa, oman auton käyttöä ja liikkumista hankealueella sekä liikunnallisuutta. Työ tapahtuu osin myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Tarjoamme: Mahdollisuuden itsenäiseen työskentelyyn, kolmen suunnistusseuran tuen ja ohjauksen työhön, monipuolisia työtehtäviä luonnossa sekä mahdollisuuden oman kunnon kehittämiseen työn ohessa.

Hakemukset tulee lähettää 11.12.2022 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: ilkka.ruokola@ruokola.com

Lisätietoja antaa: Ilkka Ruokola, P 050 523 7833, ilkka.ruokola@ruokola.com