Nuori Suunta koulutuskiertue 2023 aikataulu

Nuori Suunta koulutuskiertueen 2023 ohjaajakoulutusten ja nuorten seuravalmentaja koulutusten aikataulut on julkaistu. Koulutuksia toteutetaan ilman osallistumismaksua jopa 24 paikkakunnalla eripuolilla Suomea. Ilmoittautua voi mukaan joulukuun alusta alkaen.

Koulutukset tarjoavat konkreettisia neuvoja ja työkaluja laadukkaan lasten ja nuorten toiminnan kehittämiseen ja toteuttamiseen. Alueellinen seuratoimijoiden kokoontuminen on myös hyvä paikka verkostoitumiselle, yhteiselle suunnittelulle ja kehittämistoimien ideoinnille.

Kiertueen mahdollistaa Opetus- ja kulttuuriministeriöltä saatu hanketuki valtakunnallisten ohjaaja-valmentajakoulutusten uudistamiseen ja tehostamiseen koronapandemian haitallisten seurausten korjaamiseksi lasten ja nuorten urheiluseuratoiminnassa.

Tule mukaan ja kannusta seurassa muitakin osallistumaan: vanhempia, aloittelevia ohjaajia sekä jo ohjaus- tai valmennustoiminnassa mukana olevia.

Tarkemmat tiedot löytyvät kiertueen sivuilta ja SSL:n koulutuskalenterista:

Koulutuskiertue 2023 – sslkoulutus.fi

Koulutuskalenteri | (suunnistusliitto.fi)

Lasten ja nuorten suunnistusratojen laatiminen koulutuksien aikataulut julkaistaan myöhemmin.

 

Huomasithan myös Koulu kartalla! -seurakoulutukset marras-joulukuussa

Tarjoamme nyt marraskuussa napakoita ja informatiivisia Koulu kartalla -seurakoulutuksia. Etäkoulutuksissa perehdytetään ja innostetaan suunnistusseurojen toimijoita Koulu kartalla -viikkojen toteuttamiseen. Seurakoulutuksia toteuttavat nuorista suunnistajista koostuva Koulu kartalla -seurakouluttajatiimi ja ne ovat erityisesti suunniteltu seurojen nuorille sopivaksi. Välitäthän tästäkin tietoa eteenpäin seurassasi.

Tule mukaan Koulu kartalla -seurakoulutuksiin! | (suunnistusliitto.fi)

https://www.instagram.com/p/CkYrRPCAGhZ/