Suunta Huipulle -ryhmän nuoret valittu

Suunnistusliitto on valinnut kaikkiaan 27 vuosina 2003–2006 syntynyttä nuorta urheilijaa Suunta Huipulle -leiritykseen. Suunta Huipulle leirit ovat liittojohtoisia valmennusleirejä 17–20 -vuotiaille huipulle tähtääville nuorille, jotka eivät kuulu nuorten maajoukkueeseen, mutta ovat jo menestyneet hyvin kansallisella tasolla ja omaavat hyvät edellytykset kehittyä huipputasolle. Ryhmän vastuuvalmentajana aloittaa Pauli Leinonen.

Suunta Huipulle -leirityksen sivut

SuHu-leiritykseen valitut urheilijat 2022–2023 (s. 2003–2006)

Tytöt (17): Lumi Heinilä Tampereen Pyrintö, Sini Hietala Lapuan Virkiä, Kaisla Häkkinen Tampereen Pyrintö, Pihla Häkkinen Tampereen Pyrintö, Oona Kaikkonen Koovee, Iida-Emilia Kaiponen Olavin Rasti, Meeri Kurttila Lynx, Laura Laakso Lappeen Riento, Venla Lehtonen MS Parma, Isabella Lillqvist Tampereen Pyrintö, Selma Mäkäräinen SK Pohjantähti, Katarina Sallila Helsingin Suunnistajat, Emilia Schmidt Tampereen Pyrintö, Peppi Sikkilä Lapuan Virkiä, Veera Turakainen Lynx, Heta Virkajärvi Jämsän Retki-Veikot, Saana Viskari Lynx
Pojat (10): Tatu Aaltonen Lynx, Joona Hirvilahti Vehkalahden Veikot, Kasperi Hämäläinen, Eevert Kenttämies Koovee, Rasmus Koponen Lynx, Eemil Koskinen Tampereen Pyrintö, Rasmus Laapas Rajamäen Rykmentti, Elias Lehtonen MS Parma, Elias Pöytäkangas Vaasan Suunnistajat, Nuutti Toivonen Rajamäen Rykmentti