SM-viestin mitätöinnit pysyvät voimassa – myös sarja D20 mitätöidään

Suunnistusliiton sääntöryhmä on käsitellyt suunnistuksen SM-viestiin liittyvät valitukset. Päätöksen perusteella jo aiemmin mitätöidyt sarjat H21, D21, H35, H50 ja H20 pysyvät mitätöityinä. Lisäksi sarjan D20 mitätöimättä jättämisestä tehty valitus hyväksyttiin, joten myös D20 mitätöidään.

Osassa SM-viestin kilpailusarjoja oli virheellisiä ratakarttoja, minkä vuoksi kaikki joukkueet eivät kilpailussa suunnistaneet samoja rastivälejä. Sääntöryhmä käsitteli asiakokonaisuuden tehtyjen valitusten pohjalta ja niissä mainittujen sarjojen osalta.

Jo aiemmin liiton tapahtumaryhmä päätti, ettei mitätöidyissä sarjoissa järjestetä uusintakilpailua.

Kilpailun järjestäjä Hämeenlinnan Suunnistajat tiedottaa kilpailusivuillaan ohjeet mitätöityjen sarjojen osallistumismaksujen palautuksista.

Lisätiedot:
Tapahtuma- ja seurapäällikkö Timo Saarinen, etunimi.sukunimi (a) suunnistusliitto.fi, p. o4o 5198699